Zet uw zaak online

Uw eigen website:

Het blijft een must!

Steeds meer bedrijven communiceren met hun gebruikers via sociale media zoals Facebook, Instagram, Snapchat… Toch blijft het nog altijd noodzakelijk een eigen website uit te bouwen. Wij leggen u uit waarom en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Een eigen website op het internet, gekoppeld aan uw eigen domeinnaam, is een belangrijk virtueel goed. Het is uw eigendom, en u bent er baas. U bepaalt de spelregels, voert de nodige optimalisatie van de content uit zodat uw website goed gevonden kan worden.

Naast uw eigen webstek kan u gebruik maken van de kracht van sociale media om met uw gebruikers te communiceren. Het aanmaken van een pagina op Facebook, Instagram en co is simpel, u kan uw klanten onderhouden met spelletjes en leuke acties. Maar het blijft geleende grond, en u bent afhankelijk van elke wijziging die het netwerk doorvoert. Content of foto's kunnen ongepast geacht worden, een algoritme bepaalt of uw posting gezien wordt door de gebruikers, enz.

Erg belangrijk is ook uw branding. Wat is het gemakkelijkst te vermelden in een advertentie, wat zal de gebruiker het gemakkelijkste onthouden: uw eigen, kort webadres www.mijnbedrijf.be of het lange adres www.facebook.com/mijnbedrijf? Ach, en die zin "Vind ons op Facebook", vergeet die maar - u zet toch ook uw telefoonnummer op uw visitekaart, en niet "Zoek ons op in het telefoonboek"?

Een eigen website blijft belangrijk. Het is uw centrale punt waar uw corporate gegevens staan, uw contactgegevens, openingsuren. Hier verwijst u naar uw Facebookpagina, uw Instagram, uw Snapchat… en alle mogelijke andere sociale netwerken waarop u aanwezig wil zijn. Hier plaatst u filmpjes en informatie die blijvend is, en waarover alleen u de baas bent.

By your site

BYS is een Internet bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en een portfolio van meer dan 1000 klanten, dat moet je verdienen! Naast het ontwikkelen van professionele websites met webdesign op maat, bieden wij ook integrale oplossingen voor webhosting, CMS, Google Apps.. 

Kortom, wanneer het gaat om Internet, staan wij aan uw zijde! BYS - By Your Site -
Historiek