Historiek

1991

De firma Videogram (= de voorloper van BYS) wordt opgericht met als voornaamste doelstelling het produceren van videofilms voor de KMO's. Na twee jaar productie van films, sprong Videogram op de informatiesnelweg, zich ervan bewust dat het internet de evolutie is van deze eeuw.

1993

In samenwerking met verschillende partners (Icon, VUM, KMOnet,..) bouwde het reeds in 1993 de eerste website's in België voor KMO's. Tevens verleende Videogram zijn medewerking aan diverse grote webontwikkelingen, zoals Flanders Coast, Clickx, De Standaard, KMONet... 

2000

Sinds december 2000 is Videogram een geregistreerde DNS-agent. (slechts een 400-tal agenten voor heel België)  En in samenwerking met een grote provider heeft Videogram de volledige controle over de hosting van al zijn websites.

2002

Vanaf 2002 veranderden we onze firma naam. De bedoeling is om meer nadruk te leggen op het 'partnership' die we met onze klanten hebben. Er werd gekozen voor de naam: BYS - By Your Site -

2009

Het Internet staat nooit stil en het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën. Daarom richtte BYS samen met vier partners een nieuw bedrijf op: Cloudcamper. Cloudcamper is een kenniscentrum bestaande uit meerdere technologie adviseurs, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Zij activeren en personaliseren uw online softwaretoepassing en helpen u verder op weg via gedegen en gepersonaliseerde opleidingen.

2012

Dankzij het groeiend succes van Google Apps Business neemt BYS een participatie in het Cloud bedrijf NUVIA. Als erkende Google Apps Reseller weet Nuvia zich op een zeer korte tijd te positioneren op de Belgische markt. Vele grote bedrijven schakelen over naar Google voor het beheren van verschillende kantoorapplicaties waarbij "mail" een belangrijke rol speelt

2014

Nuvia breidt haar pakket uit met Google Street View. Via een interactieve tour met panorama foto's van 360 graden brengt het uw bedrijf tot leven. De foto's halen de pers en de TV. Terwijl Nuvia zich verder specialiseert in  "virtual reality" (360° foto en video) neemt BYS de G-Suite accounts van Google voor zijn rekening. BYS is nu een erkende Google Reseller voor G-Suite.

2015

Smartphone's en tablets zijn nu volledig ingeburgerd. De nieuwste websites spelen hierop in. Een website moet zich aanpassen aan het beeld. Bekijk je een website op een smartphone, een tablet of computer, het beeld past zich aan. Mobiel internet is een feit.

2019

Wie een eigen website wilt heeft nood aan een goede en betrouwbare partner. BYS behoort niet tot de "grootste" Internetbedrijven en net dat is de grootste troef. Als KMO bedrijf weten we onze kosten te drukken en dat heeft enkel maar voordeel voor onze klanten. We hebben al meer dan 25 jaar dezelfde missie, onze klanten helpen op het Internet.